heartbeat baby

Tadi cek kat kk...heartbeat baby tak berapa dengar..risau juga takut ada apa2.first pregnancy 19w3d..payah juga misi nak mencari heartbeat baby..mommy2 semua pernahkah macam ni..

1 Balas

Kadang ada juga nurse yang tak pandai cari kedudukan jantung tu . Macam saya masa nurse yang selalu check saya tu buat elok je terus dapat setiap kali check , lepas tu masa dia cuti tukar nurse ganti jenuh dia tukar tukar tak berapa jelas juga dengar degupan tu .

4y ago

Mungkin juga tu..sebab hari tu tak scan kat kk.sebab akan buat detail scan kat hospital khamis ini..