Heartbeat baby

Saya gi scan sono .nmpk janin n heartbeat kelip2..cuma x dpt dgr..bila saya tanya nk dgr heartbeat doktor ckp xleh lagi bahaya sbb ade heat kalau nk dgr heartbeat..mmg mcm tu ke?usually korang dgr heartbeat baby doktor buat mcm mana? 9weeks

2 Balas

saya pegi 1st klinik pun doc tak bagi dengar heartbeat dia cuma tunjuk dot merah kata tu jantung baby. 1st doc tu kata ukuran baby masa tu 8w. tapi next weeknya pegi 2nd clinic doc terus scan sekali bagi dengar heartbeat. 2nd doc kata baby dah 10w. saya ada baca kalau bawah 8w tak disarankan bagi dengar heartbeat lagi. maybe sebab tu kot..

Kalau check di kk doktor akan bagitahu heartbeat okay dll

1y ago

saya baru nk bukak buku pintu..jantung janin kelip2 ok laju..cuma nk dgr heartbeat doktor tu x bagi..dia ckp bahaya kecik lgi