Denyutan Baby

Salam. Saya nak tanya. Mommy semua masa kandungan berapa minggu baru nampak heartbeat baby. Saya da 7minggu tadi chrck doctor kata takda heartbeat,?

4 Balas

Sy scan 5 week ad kntung je alhamdulillah scan time 10 week jntung ad dah ckup sifat.. awl lg tu sis

Awal lagi tu sis. 2 minggu lagi check balik. In shaa Allah kalau ada rezeki memang ada tu.

First scan masa 4w nmpk kantung je, 2nd scan 10w nmpk heartbeat

Ms sy preggy dlu dh 8wik br ada