Fetal heartbeat

Hi mommies, nak tanya sikit... Normal ke fetal heartbeat 184bpm/minute? Usia kandungan 8w+++, sebab kalau ikutkan normal heartbeat bawah 170 kan? Tapi tadi tanya doctor dia cakap normal, tapi bila google sendiri tak normal pulak. Ada tak mommies yg pena ada masalah mcm sy juga?

2 Balas

kalau doktor dah kata normal maknanya ok untuk keadaan kesihatan awak. dlm google tak semestinya kena percaya. data tu kebanyakannya dari kajian jenis orang serta kesihatan yg berlainan. jadi percaya kepada doktor yg diagnose awak

2y ago

okay sis, harapnya mcm tu laa ☺️

Normal. Saya pun sama jugak macam awak 8w 184bpm. Start w9 ke atas nanti bpm akan menurun slowly