normal ke kemaluan jadi gelap?

Nak tanya, masa pregnant ni kemaluam jadi gelap sangat😭memang normal ke? Lepas bersalin boleh jadi kulit asal tak?

34 Balas

Sama jugak sy part celah kangkang semua gelap. Leher tak lah . Tapi mak sy ckp biasa yg hitam area part leher , kemaluan and ketiak ni biasa anak lelaki . 😝

1y ago

Sbb mak sy ckp dulu pregnant kan abg semua gelap haha 😂 tu dia kata hukhuk. Biasalah org dulu dulu kan. Sy 5 kali scan keluar pistol 😂