Kulit perut gelap lepas bersalin

Kulit perut saya jadi gelap lepas bersalin. Normal ke? Ada cara tak untuk hilangkan kulit gelap?

4 Balas

sy pun sama. perut tertumpu sekitar area pusat gelap . sy guna pencuci muka Freeman black charcoal tonyoh kat situ menjadi. Ok la boleh hilang skit2. buat seminggu sekali. Apa2 jenis scrub khas utk exfoliate pun boleh rasanya. Ambil masa skit la nk hilang tp sy nmpk ada perubahan. Pastu apply vitamin C serum kat perut

Ya normal. Perubahan selepas bersalin. Nak hilangkan secara alami saya tak tahu. Tapi boleh dapatkan rawatan dengan dermatologist.

normal wak, sama lah dgn sy..strecht mark tkde, tp kt bhgian perut n pusat gelap

normal