normal ke kemaluan jadi gelap?

Nak tanya, masa pregnant ni kemaluam jadi gelap sangat😭memang normal ke? Lepas bersalin boleh jadi kulit asal tak?

34 Balas

sama celah pelipatan semua gelap,, leher paling nampak..sental mcm.mna pun mmg tak hilang..sabar jalah. Harab2 lah masa melahirkan nnt nurse/doktor fhm situasi. Bukan kami tak sental, dah sental cuma masalah hormon tak bg kerjasam😭

1y ago

Nurse dan doktor memang faham dah. Berapa patient dah diorang hadap. No worries ok