Beli barang baby ?

Nak tanya masa berapa bulan baby dlm perut baru ibu-ibu beli barang baby? Dan apa yang perlu dibeli dulu? ☺?

20 Balas

nampak posting ni baru teringt sy belum beli apa2 lg. dah masuk 7bulan. 😅😅 mula cari la minggu depan. 😂😂

4y ago

baik beli skrg.. nnt x larat.. saya 6 bulan pyn dah x larat nak ke hulu ke hilir beli brg.. tp kalau anak dah ramai xpe la jgk.. ni saya baru 1st baby, 6 bulan baru start cari brg.. bengkak kaki duk jalan2 😂😂😂