Pump susu

Nak tanya mamy yang surirumah perlu kah beli pump susu ? sbb kita d rumah jak kan ..perlu ka beli..confius 😅 anak pertama ..tq mama2

15 Balas

Saya mmg beli jgk pump susu sbb senang kalau keluar boleh mintak tolong org lain susukn anak. Boleh buat stock jgk incase ada emergency at least ada stock susu.

Perluuuu utk elak bengkak susu. Sy bukan jenis buat stok tpi selalu pump sbb tknak bengkak susu. Seksaaa wehhh kalau bengkak susu. Wlaaupun ank sy direct bf..

Saya pun suri rumah . N anak pertama pregnant . Ramai nasihat beli . Sebab takut bengkak 🤣 so saya beli je dkat shoppe murah 😘 kualiti pun baik

beli je sis...sy pun suri rumah...msa dlm ptang mrata cari sbb bengkak susu...bayi bru lahir ne dia byak tdo

kalau tak keja tak perlu sis..melainkan kalau sis mmg ada niat nk bekerja.