Air gula

Nak tanya macam mommys semua handle ya minum air gula? Kk suruh puasa start tengah malam sampai kena panggil nama utk minum air gula, biasa pukul 10 lebih baru nama di panggil, dan selepas 2 jam minum air gula baru la boleh makan or minum. Itupun nurse da bagitau awal2, kalau datang awal minum air gula tetap pukul 9 ke atas. Saya pulak jenis tak tahan lapar sangat2, kalau perut kosong sampai boleh rasa nak muntah. Boleh share pengalaman tak?

2 Balas

Sy masa minum air gula nama dipanggil sblm jam8. Sbb dah terpacak dpn pintu 6.30am😅 jam10 dah siap smua. Kalau kes sis ni, sis terpaksa la minum air dlu spjg menunggu sbb kalu makan result mmg x valid.

Sis pergi awal. Dapat giliran awal. Tu je caranya. Sy haritu pukul 10.15 dah siap ambil darah kedua. Sy pergi klinik awal dlm pukul 7. Utk check up biasa pun saya pergi awal. Pukul 9 dah boleh balik.