hb low

nak tanya , macam mane ibu2 dalam ni naikkan hb ? sebab takdi saya prgi checkup dekat kk , hb saya low sgt ? dari 11 turun kpde 9.7 .. boleh kongsi tips yg boleh cpat naikkan hb ..

47 Balas

Sis try makan jambu batu, tembikai, daging dan ayam banyak2.. saya pon hb low masa pregnant 7 month.. alhamdullilah aekarang dah naik dari 9.0 naik ke 11.0.. sekarang dah 34 weeks.. hb 12.5.. jgn lupa makan ubat kk juga sebelom tido🤗☺️