hb low

nak tanya , macam mane ibu2 dalam ni naikkan hb ? sebab takdi saya prgi checkup dekat kk , hb saya low sgt ? dari 11 turun kpde 9.7 .. boleh kongsi tips yg boleh cpat naikkan hb ..

47 Balas

Saya hb mmg slalu low wktu pregnt.. So cara sy maintainkn hb pd range yg normal sms hamil ni sy mkn ubat yg dpt dr Kk dgn air sunquick oren + mkn jambu batu + sayur2 hijau (&ianya bhasil lh dkat dri sy) & mkn2 lain yg mningkatkn pnyerapan iron dlm bdn..mkn2 tu sis blh Google ok.. Gudluck