Tambah nafsu bersama suami

Saya skrg pregnant 37 minggu, org kata kena bersama suami bagi mudah bersalin.. masalahnya saya takde langsung nafsu, dgn sakit2 badan ni. Suami pegang nak romantik2 pun rasa rimas sbb panas.. nak start foreplay pun boleh tertido sbb badan letih. 🥲🥲 ada tips tak mummy2? Badan rasa berat sgt.. teringin tu ada tapi badan tak mampu. Auto nafsu tu tak datang hmmm#pleasehelp #advicepls #firstmom

6 Balas

awak kena banyak rehat. maksud rehat meaning relax, bertenang. pergi mengurut mom to be, atleast hiburkan hati buat Naik hormon oxytocin. Rasa berat sbb byk buat kerja. sehingga kini alhamdulillah masih blh cuba klimaks walau berat dah tambah. sendiri kena jugak kreatif. kebersamaan itu kena kerjasama bkn sebelah pihak je. sbb oxytocin Tu yg Kita nak utk rangsang hormon mudah bersalin. Dan air mani juga bantu buka pintu serviks.

salam..hai sis.. sye pon da 36w. skrg ni law bsama suami..sye x pikir pasal ad nafsu atau tak haha..sbb pikir nak sng bukak pintu baby nak kuar je..jd xyah pikir sgt pasal nafsu kite.. klu suami dah berniat tu..kite tadah je. sbb dlm keadaan skrg ni klu kite bernafsu pon..payah kite nak capai klimaks n puas..jd sia2 je klu nak tggu bernafsu..huhu. semoga membantu. salam

2y ago

hahahahahaha boleh relate 😂😂

saya bersama smpai prgnant 38 weeks😅39 weeks 2day, dh beranak. Ya Allah, srs sis.. beranak tak sakit masa tu wlaupun kali pertama. mungkin sbb slalu bersama, itu yg memudahkan saya beranak😊berat baby girl 3.50 kg, alhamdulillah sgt senang wlaupun tinggi sya 149cm dgn berat 53.8kg masa tu. itulah guna nya *bersama* dgn suami wlaupun tidak bernafsu😌

sama la kita sis nafsu suami makin bertambah² last² kita plk penat boleh tertidur🤣 masa bru nak on

kite pun tengah foreplay boleh tertido😆, redho je laki pun . #37weeks

saya pun 37 mnggu sma mcm ni