Bersama suami

sy sdg mgandung anak first.Skrg dah 6bulan.Normal ke rase takde nafsu nak bersama dgn suami??Dah nak dekat 4 bulan xbersama.tiap kali dia mintak mesti sy bagi alasan.

10 Balas

Sy mula2 masuk trimster 2 nak sngt brsama suami . Bila brsama n aktif buat aktvti kluar spotting so krngkn rht kjp. Tapi bila jarakkan mula2 tu rasa xnak lepastu dah brsama selang sli ons je . Sbb kesiankn suami . Nti kita pntng lgi la lama dia nk onz blik dngn kita . So sy cuba jgk wlupun kdng2 rasa mcm on kdng2 rasa mcm tknk tpi lyn je suami .

depends..ada spruh org makin naik bulan pregnant makin kuat nafsu ms pregnant tuk brsm dgn husben..ada tu takde ..tgk org kut .wallahualam .tp ms 3rd trimester digalakkan utk kerap brsm husben tuk memudahkan proses kelahiran pd hujung trismester.mg dpmudahkan segalanya amiin

Ekot jugak..maybe sbb kita dh tk selesa n risaukan baby..sbb ikot ada org makin masok t3 makin kuat nafsu nya..ada yg tak.. ikot laa sbb saya 2bulan dh tak ons sbb tak selesa perut dh kedepan sangat😅 maybe msuk bulan lapan bru besama lagi untuk pembukaan

sy pun 6bulan. msuk je trimster 2 mood nk bersama out sngt. bgi alasan tpi terfikir kesian plk kt suami. kdang smpai merajuk suami tu. bgi lh jgk jamah2 sikit. huhuhuuu

Layan je sis. Mmg kita xkan rasa nak sgt pun, lps tu bila bersama x de la nikmat sgt mcm masa tak bwk perut. Tp tanggungjawab sis. Kesian suami..4 bln tu lama 😅😅

Ikut badan. Mcm saya pregnant nafsu membuak2. Hahaha smpai sokmo merajuk ngan suami sbb fikir dia x berselera ngan kite padahal nafsu yg menggila time pregnant.

5mo ago

samelah , kita jela yg selalu asyik meminta🤣

Mcm sy, mmg tak bersama suami sejak dpt tau pregnant. Ni dah 26w kandungan. Kesian kat suami tp sy mcm dah takda nafsu utk bersama😕

Sy pun sme x de mood nk bersame kadng sian.tapi terpkse la bersme walaupun mcm biase2 je pikir nnti kite tngh pantng dia x dpt pulak

Sy selalu baca ada org yg makin bernafsu time pregnant, kalau sy mmg kurang. Tp lepas 6 bulan sy dah ok la bab2 nak melayan tu

bagi je la sisi wapon xd nafsu..nnti dlm pantg..lagi lame suami kene puase.kesian plk😅