Momiess

Nak tanya la.. Sy ni prgnat 10week tapi badan takde rase ape2. Mcm tak ngandung pun ye. Normal ke? Buku pink sy belum buat lagi.

10 Balas

Normal klu tk de alahan.. kene buat da tu sis buku pink.. better sblm 12weeks.. sis da pena scan ke.. klu risau scan tngk baby sis mcm mana.. semoga sihat baby m mommynya

Ok lh tu sis kalau xrasa ape2.. mcm sya sebolom sya tw saya preggy saya xrasa ape2.. sekali dah tau, nah mcm2 lh feeling ade..

Dah boleh bukak buku tu sis.Call kk dulu tanya.Saya bukak buku 7w,nurse tempat saya suka mom buka buku awal2..kalau boleh sebelum 12w..

Syukur xde alahan..alahan bukan syarat wajib utk pregnant pn...dh test upt komfem pregnant,bole scan dlu atau buat buku pink terus..

Apo mengandung nk mintak rasa mcm. Bersyukur la anda. Kami ni betapa seksa nk hadap rasa rasa ni. Bersyukur skit

4y ago

Dah tu...npe byk bunyikk

nanti dh bukak buku pink automatik rse mcm2..hehehe... normal tu sis..

Normal sis. Lps habis tempoh perintah berkurung dah boleh buka buku pink.

Yang penting awak memang disahkan mengandung je..

Normal