Perubahan badan

Hi semua. Sy kini 7weeks pregnant. Sy perasan ade bau masin2 dkt bawah vagina area. Tp xde cecair ape2, atau cecair berwarna. Badan pun ade berbau, mcm peluh ketiak mcm tu. Normal ke keadaan mcm ni? Sy ade mkn yogurt, tp kadang2 xleh telan rase nak muntah. Ade cara lain nak buat, nk kurangkan bau sume ni?

1 Balas

prubahan hormon and its normal. sy pun ada mslh odour skrg ni (27w). nak mandi kerap xblh sbb bkerja. nk pkai deodorant sy xtahan bau wangi2. kena bawa baju spare je la