4weeks 3days Pregnant

Hai mommies, nak tanya sy pregnant 4weeks. Kalau takde pendarahan ape2, takde ape2 masalah la kan? Keputihan pun kurang.. Ade pun jernih2 tu.. Normal kn?

2 Balas

Spotting dan keputihan teruk, xsume org alami. Spotting bley berlaku jgk pd trimester kedua. Keputihan bergantung gaya pemakanan, gaya hidup dan usia kandungan. Keputihan jernih normal slagi xlikat, berbau, gatal2 dan bertukar warna. Klo xnormal, mesti maklum kt doktor utk diambil sample.

5y ago

Ada wanita hamil yg xspotting. Dan ada pula yg xperasan spotting. Kawan saya spotting masa buang air besar. Dia ingat berak berdarah, rupanya dy preggy. Tahniah Miss.

Normal sis.. sy xda spotting masa pregnant skrg ni