Sakit

Nak tanya... klu sakit2 kt perut tu tanda nk bersalin da ker... rase sakit die mcm ngilu2 mcm tu... baby pun kadang2 duk keras jer... sy da 35 mggu... tanda2 lain xde lain... mcm air ketuban ker... tumpah darah ker xde lg... cuma rse sakit mcm tu jer laa... risau jgk... bole pg info x... first baby

1 Balas

Belom lg tu.. 37w baru full term. Sakit contraction tu mcm period pain n with rhythm time. Bole dld apps kira contraction. Sakit ngilu tu kepala maybe da engage bawah so beban baby da kt bawah tu yg rse sakit. Awal2 ni be aware of false contraction jugak.. Sakit dy mmg smpai xbole gerak la. Tp beza ny sakit x ikot masa tetap

5y ago

Ok sis... terime kasih byk2 sis