38weeks 3days

Dah dua hari duk sakit pinggang and baby asyik mengeras jer. Tanda nak bersalin ker tu?

4 Balas

ya sis....sya pun mcm tu...dua ari sakit pinggang,sakit rsa snggut n baby krp sgt mgeras...last2 4hb subuh,rsa x thn trs p hosp...tp xda trn tnda lendir,darah @ pch ketuban pun..smpai hosp...nurse gtau bru 1cm..alhmdllh 4hb tu jam 2.19 sya bersalin...

mcm jiran sy.. 2hari sakit pinggang dan rasa nak berak je,tapi xberak.xkua air xkua darah. masa otw nk ke hospital tak sempat ,so bt keputusan ke kk berdekatan. last2 beranak dlm kereta . Alhamdulilah nasib baik ibu anak semua ok tiada masalah..

tande2 la tu sis . klau makin kuat n kerap tu nk brsalin la tu . mudh mudhn d permudhkn ye sis .

nak tanya..saya skrg ni 38 minggu 6 hari..perut terasa mengeras..adakah tu tanda nk bersalin