tak tau sakit nk bersalin atau sakit perut biase

salam semua. ibu ibu yg ad pengalaman cuba share kn korang dulu bersalin tanda tanda apa je?? sy da 37week 5day . sy da sakit perut 2 hri. first smlm subuh dia sakit sangt sy tido dia okey.. lepastu dia sakit on off smpai laa harini tp sakit dia macm panas panas perut nk segugut tuuu mcm masuk angin pon ada.. tu tanda nk bersalin ke?? tp sy xde tanda lagi mcm turun darah or air ketuban. klau betul ni tanda nk bersalin harap laaa keluar tanda yg jelas supaya sy bole g hospital. sy siang mlm sorg sorg je kt rumahh. xde sape kt rumah. mohon ibu ibu share laa bg ilmu supaya sy bole bersedia.

1 Balas

Pantau kekerapan sakit perut tu. Jika selang beberapa minit yg sekata, dah boleh ke PAC HOSPITAL untuk pemeriksaan bukaan