hiii

nak tanye sakit contraction tu sakit die mcm senak perut ker, bahagian bwh sakit terus bwk ke pinggang, tu ker contrction? then lg satu mase tgh sakit cntrction kejap kejap tu, baby still aktif x? saya da rase sakit tapi xkerap lah..mase sakit baby still aktif..da boleh g hospital ker? hmm first experience

1 Balas

Konsisten tak contraction tu sis? Setiap berapa minit? Selagi belum ada tanda pecah air ketuban / darah, doc suruh balik je nnt sis..

5y ago

ye ker okey2..xde tande lg..just perut sebu je, pedih ulu hati, lepastu sakit sbb bby asik mengeras, then die aktif mcm biase