assamualaikum

Nak tanya, keluar spotting di awal kehamilan normal ke? Dalam seminggu tu ad 2-3 kli spotting especially bila byk prgerakan, sy pregnant baru 6 minggu.. Tq ?

2 Balas

Normal sis kalau sis byk gerak awal2 ni. 3m kebawah mmg kena byk rehat & jgn byk gerak. Sapu sampah ke angkat bakul kain baju pon jangan. Bby dh kuat bru slow2 buat keje tu pon kena kerap duduk rehat.

5y ago

👍👍

sy pon ad jgk mse awal mngdung tu.. kecik mcm semut je darah ny.. ingt kn nk priod.. degn senggugut ny.. seminggu jgk laa.. rupa2 ny mngdung ..

5y ago

Owh 👍