Spotting selama seminggu

Normal ke klu spotting asyik keluar .. bila lap je ade spotting wrna coklat .. setiap kali lap dengan tisu mmng akan ada.. kadang ada sikit warna pink..sya bru 5w.. dh seminggu dh spotting ni . Mohon pencerahan tq.

13 Balas

if ada spotting coklat tu saya sarankan better pergi check di klinik, sebab last time saya kena dekat sebulan lepastu tahu2 gugur. Sekarang alhamdulillah dh ada rezeki semula, Saya ada jumpa dr kalau ada keluar darah tak kisah warna apa merah atau coklat kena pergi klinik untuk check. Lebih baik daripada biarkan saja

Saya pun sama sis. Taktau nak rasa apa risau tu jangan cakap lah mmg takut sangat. Nak pegi scan macam tak perlu sbb baru 5w nanti confirm dr akan suruh tggu and repeat scan. Saya pun confuse nak buat macam mana. Nanti sis update lah skarang condition sis macam mana yaa 😉

11mo ago

Boleh terus buat buku pink sis. Macam, syaa dapatt tahu double line terus buat buku. And, sekali scan. Jumpa doktor, doktor bagi new date untuk follow up scan 😁

Masa preggy anak first tahun 2021, 3 Kali sy bleeding, dan Xtau apa sbb Boleh bleeding, tpi Syukur semua ok, anak pun dah 1 tahun 6bulan skrg, 🙏 Hopefully yg kedua ini ok saja

samaa ha smpai skrg masi spotting je . kadang dia pink kadang dia coklat juga . scan haritu dtr kata tak nampak kantung lagi , dia suruh repeat 2minggu lagi

maaf sy nk tanya...last trkh period awk bila??..sbb sy belum trkh period lg.. saja² nk cek upt,tiba²naek double line plk....klu btl preg sy kira² 5week jgk. .

11mo ago

Sehari sebelum hari period, saya ada keluar darah coklat sikit.. esoknya tak ada.. patutnya period.. saya buat upt jadi positif.. tanda pregnant.. sekarang saya 5weeks 2days..

Kalau sis tengah pregnant, tak normal tu. Kena pergi hospital. Kalau perlu, dr akan kasi ubat kuat rahim.

Sya pun ada masa blik kerja, tarikh ari pertama period. Tapi lpstu malam xda keluar sampai sekarang

Boleh pergi jumpa doctor dulu kalau perlu.Mungkin doc akan sarankan ubat untuk kuatkan rahim

Hi, boleh update condition sis sekarang? Sy pun jadi benda sama🥺

benda tu normal d awal trimester...lma² nty dye hilang jgk tu