Spotting di awal kehamilan

Hi . Saya nak tanya kalau awal kehamilan dalam 6 minggu, normal ke mcm ada keluar spotting light brown dan yang paling latest bila lg 2/3 hari date period keluar darah yang sedikit di pantyliner. Sy confused since ni 1st pregnancy. #bantusharing

2 Balas

hii. saya sarankan jumpa doktor . saya macam ni juga masa usia kandungan 6 minggu . Alhamdulillah doktor ckp normal . doktor bagi ubat kuat rahim . sis banyak fikirkan perkara positif ye . jaga diri 😊 jangan skip folic acid tau

Boleh jadi normal atau tanda awal keguguran