spotting awal kehamilan

assalamualaikum mf tanya. apa beza spotting awal kehamilan dgn spotting bila nak period? sy baru hbis period dlm 2 minggu mcmtu. smlm ada spotting coklat cair. adakah tu tanda awal kehamilan? #ingintahu #firstbaby #bantusharing #mommybuntu #1stimemom #jangandibully

4 Balas

Sama macam saya..Baru je lepas period 2 minggu lepas..Hari ni ada keluar darah jgk

2y ago

hye kak sorry sbab tnya ya..pngalaman yang ni mcm mna kputusan akak ye?akak pregnant tak masa ni???

mcm mna pulak hari ni ada cairan coklat esok nya period 3 hari

2y ago

kita sama sis.. Saya pun tak tahu.. tengah mencari jawapan

sama sis

g