16 weeks

nak tanya kandungan 16 weeks da bleh nampak jantina ke? ada sesiapa yg da nampak? boy n girl...sy 23/12 ni akan scan tp kt KKIA je

2 Balas

Saya masa scan 18 week dah boleh nampak jantina. Try scan masa 14 week doktor cakap dah boleh tahu jantina tapi masa tu baby tutup pulak dengan tapak kaki dia. Repeat scan dah boleh nampak jelas dah baby boy. 😆

Sy scan 17weeks 4days da nmpk jntina..sy buat detail scan kt private clinic