Jantina bayi 16 week

Hai semua, agak2 scan ni nampak baby ape ye?girl or boy? Terima kasih share.

Jantina bayi 16 week
5 Balas

saya scan sono 16w dah nampak gender, then 18w pun still gender yang sama masa buat detail scan. heheh hopefully tak berubah laa gender baby. nak repeat pulak 20w nanti sbb dah esaited nak membeli brg baby

2y ago

sono scan nampak burger sign (girl) utk 2 kali scan tu 🥰

Saya punya scan pun lebih kurang mcam ni at 16weeks. Doc cakap gegirl but baby punya masih kecil utk sekitar ni. Still kena tnggu 20 weeks juga utk accurate gender. 😁

2y ago

Owh yke..end up dapat girl jugak ke..hehe

Minta maaf sis...xjelas la gmbr.. maybe blh tgk lps 20w nt.. sbb klau gegirl ni kdg confius ngan tali pusat, so nmpk mcm boy pulak..😅

2y ago

Owh yke sis..kne tunggu detail scan la ni ye..baik2..thank you sis

Dh boleh scan ye even 16week pun? Sy dah nak masuk 15week. Dah x sabar nk tgok gender 1st child ni.

2y ago

Sonagrafer situ ckp 15 week dah boleh nmpk gender sis

xnmpk sis . xclear