Jantina di usia kandungan 16 minggu

Hi moms. Jika scan kandungan 16 weeks dan doktor sahkan jantina perempuan, boleh yakin ke dengan keputusan tu? Sebab selalunya orang cakap kalau nampak jantina awal ni lelaki 😊 tq

2 Balas

sebaiknya cnfrm jantina slps 20w.. kebiasaannya kta buat details scan pd usia 26w keats..jd klu ada rzki nmpk jantina baby itu pling diyakini.

Sekarang sis dah melahirkan ke jadi anak sis lelaki ke perempuan sebab saya kes macam sis scan kandungan 16weeks nampak perempuan.