Scan tak accurate

Last scan masa 21 weeks kat KKIA nampak boy, tapi semalam scan masa 23 weeks nampak girl pulak. KK punya ultrasound mmg x accurate ke macam mana ye

Scan tak accurate
4 Balas

hospital gov pakar, advice saya pergi klinik swasta sebb scan diaorg cuma 2D je jdi utk gender ank kedua ni pon saya buat kt luar, lebih detail, saya buat cek up ulangan je kt KK. kalo scan detail ada isu kita boleh usulkn pada KK supaya diaorg bole buat pemeriksaan susulan

8mo ago

okay noted nanti saya pergi swasta in few weeks

Kalau nakkan kepastian, its always good to seek second opinion, sis. Pegi scan kat swasta (recommendation sy Sonobee) , check nya lebih teliti & detailed.

8mo ago

ok thanks nanti saya survey sonobee

Taklah. biasalah tu. kadang2 kedudukan baby tu yg buat sekali dia nampak mcm boy, sekali nampak mcm girl. normal la

8mo ago

okay dear

nk lg accurate awak buat detail scan