Salam ibu ibu

Nak tanya kalau susu badan dah kering… anak masi nak mengempeng ke?

6 Balas

ye.. sy putuskn susu badan masa ank umur 2thn sbb sy prgnant ank ke 7, tp sampai skrg dh 2thn 4bln die Masih mengempeng.. kalau picit pon mmg xde keluar susu dh.. nk tido je die Akan mntk..

mengempeng ni tak semestinya nak susu. more kepada nak comfort. so boleh jadi je wlpn takde susu, baby masih nak mengempeng sebab mengempeng boleh buat dia tenang

Kalau taknak bagi mengemoeng, cuba belajar and gali ilmu nk stop anak mengempeng. Boleh follow ig babylanguage

takut awak je la penat bila baby nk mengempeng

7mo ago

memahami😅😅

iye, mengempeng bkn dia nk susu pun

kdg tu baby selesa