Nak tambah susu ibu

Assalamualaikum saya nak tanya,, saya hampir 2 bulan dah bagi susu formula,, sekarang anak saya 7 bulan dah..saya nak tanya susu badan saya mcm dh kering sekarang...boleh ke susu badan tu ada smula? Sbb saya kalau boleh nk bagi anak sya susu badan smpai 2 tahun..boleh bagi tips2 or susu apa saya perlu minum untuk tmbahkan susu semula

1 Balas

Waalaikumussalam wbt Kalau dah kering taktahu macamana tapi kalau tak silap saya ada ubat untuk ransang susu keluar ada jual di d farmasi rasanya