Susu ibu dah hampir kering

Hai semua. Kalau susu badan dah hampir kering boleh diselamatkan lagi tak? Kalau minum milk booster tu masih boleh banyakkan susu ke? #firsttimemom

4 Balas

banyakkan makn buah oren. sya susu kering juga tpi Alhamdulillah. dh banyak susu .hari2 mkan buah oren.

milk booster tak membantu. pemakanan awk yg membantu, skin to skin dgn ank tiap hari.

Anak umur berapa Puan? Setahu saya kalau anak dok menyusu, susu akan sentiasa ada

4mo ago

kerapkan DF dgn pump ikut masa. In shaa Allah ada rezeki anak. jgn lupa mkn n bykkn minum air

Sebenarnya kene jaga demand & supply apetah lagi kalau exclusively pumping