Geli Geli Di Perut ?

Hi nak tanya. Kalau rasa geli2 halusss diperut kejap belah kanan kejap belah kiri tu maksudnya baby tgh bergerak ke? First time rasa. excited pulak. Tapi baru 14 weeks. Possible ke rasa baby gerak?

6 Balas

Saya dulu rasa masa 15week mcm tu terasa mcm geli² tp xselalu la ingt kn apa la,xckp pon dgn nurse😂😂 takut nk ckp sbb malu,nie da 18week ,pepagi da rasa dy tendang,seronok😍😍

5y ago

😂😂😂😂

Iya, baby bergerak lah tu.. Mesti rasa excited kan dpt blh rasa ada baby.. Nnti masuk 3rd trimester doktor akan suruh kira pgerakan baby 😊

5y ago

Aah excited sangat. Happy je rasa bila ibu2 kata memang itu baby bergerak. Tak sabar nak ke 3rd tri haha

Ya posibble sis.myb sis kulit perut nipis jadi senang rasa pergerakkan baby. Sy kulit perut tebal. Nurse pun kata lagu tu 🤭

Sy pun 14 weeks dah rasa geli2 tu. Doc kata tu pergerakan baby. Baru lagi,nanti dah besar ckit,lagi kuat gerak ;)

5y ago

Wahh yeke. Happy nya. Tak sabar nak tunggu lagi besar 😂

Haah baby gerak la tu.. hahaha.. nnt dh masuk trimester 3 lg kuat dia gerak smpai rasa nk cepuk cepuk geram

5y ago

Hahahahaha bestnya. Tak sabar. Ni rasa sikit pun dah excited. Nanti mesti lagi happy kan

sy 9 weeks dah rasa dah geli2 tu.. hehe

8mo ago

ya allah samaaaa 9 weeks