PERUT BERDENYUT

skrang baru ni 12minggu 3hari tapi harini kemain rasa berdenyut perut belah kiri , tadi lepas makan cha ba ang manis sangat terus rasa gerak geli geli belah kiri 😂 terutama kalau makan minum manismanis dengan sejuk , nak tanya denyut kita rasa denyut baby ? usus kita yee ? 😂

1 Balas

Nak cakap baby gerak macam awal lagi huhu tapi kalau kita minum/makan manis2 dan sejuk baby akan aktif. Tapi tu laa 12w kan 🤣

8mo ago

🤣🤣🤣