Geli geli je rasa..

Hai .. salam... ibu2.. nak tnya.. sya 16 weeks pregnant.. skrng sy rse cm geli2 je kat bwah pusat belah kanan.. kerap2 jgak kalau bring.. pon rse cm geli2 gitu.. tu angin ke baby? Bukan ke awal lgi nak rse gerak baby hihi..start rse gni mse weeks ke 15 aritu ☺️😂 #firstmom #ingintahu

3 Balas

saya pun rasa macam tu, ada geli2 sikit. lagi pun mngandung anak first ni.. bdebar rasanya.. 😅

Hi, sy 16week tp kerap sakit dlm Peha n Xslse tdo.. Mommy2 mcm tu jgk ke

bby ler tuu. rse geli2 jee. kdg2 sakit tetibe die gerak.