Due bulan 9

Hi nak tanya kalau due bulan 9 dah boleh beli sabun dan lotion2 baby tak ? Sebab saye due awal bulan 9 tapi barang2 baby semue belum beli lagi.

26 Balas

sy dah kne tegur dgn nrse sbb tak beli barang ape lgi. sebenarnya jgn tggu due je . kadang komplikasi apa apa kena admit ward awal mmg barnag baby kena ready. ada org beranak awal. premature. so dh masuk thrd trimester ni elok la prepare sedaya yg mungkin. nnti just topup mne tk ckup. sy haritu admit ward suspect air ketuban leaking. berderau gaklah darah, sbb barang baby satu ape lom beli. barang maknye pun tk ready. naseb dah discharge. lepas keluar ward haritu terus sy shopping skit skit dkt shopee packing letak dalam kereta. in case emergncy