Due bulan 9

Hi nak tanya kalau due bulan 9 dah boleh beli sabun dan lotion2 baby tak ? Sebab saye due awal bulan 9 tapi barang2 baby semue belum beli lagi.

22 Balas

Saya dh beli habis brg baby nak tinggal basuh je sementara tggu plastik zip lock untuk bawa g hos je lagi dtg dpt sekali kemas letak dlm beg pastu awl2 stanby dlm kereta.. pastu cumanya brg si mak ny je lagi blm 😅 taktahu apa keperluan utk si mak sbb lagi focus barg baby dulu kan.. dr segi carseat nnti dh besar sikit bru beli tp saya diberi oleh org , rezeki anak ..