12 weeks

Nak tanya, kalau dah bukak buku pink kt kk minggu lepas tapi nak buat monthly checkup kat klinik swasta, perlu inform kk ke? Ke just continue checkup klinik swasta terus je

6 Balas

Boleh je. Sbb nk ke swasta tu ikut kemampuan and kemahuan kita. Saya skrg ni pun pergi dua dua. So kita tahu apa yg kita miss dari salah 1 appointment.

Call saja kk utk inform yg sis akan buat monthly check up kat swasta. Kesian nurse tertunggu2 dan tercari2

Boleh tp kene inform kk kalau x nanti kk call tanya nape xdtg appointment.

Blh je.. Jnji dh buka buku pink kt kk..

As a courtesy, better inform. 💜

Boleh