buku pink kk

hi semua mcm mana nak set appointment utk bukak buku pink dkt kk? btw kalau dah buat checkup dkt klinik swasta, perlu lagi ke bukak buku pink dkt kk?

2 Balas

boleh call kk area berdekatan mommy dlu tanya. boleh walk in or kena buat appoinment dlu. buku pink selalu nya buka 8w-12w. sye check up klinik swasta mula² xde bagi buku pink. bagi kad je. then sye decide nk buka buku pink dkt kk. sbb dkt buku pink tu nnti nurse n doc akn tulis semua details kandungan n mommy every month. sgt² penting, incase kalau ade ape² jadi. kalau nak bersalin nnti pon bwk buku pink skli. or pg mne² kena bwk sekali. if anything happen, sng nk refer dkt buku pink.

2y ago

boleh. kalau ade gmbr scan dri klinik swasta boleh bwk skli

hi, - boleh walk-in ataupun boleh call klinik yang berdekatan dengan puan. - kalau dah buat check-up dekat klinik swasta, perlu buka buku pink di klinik kesihatan. semoga dpermudahkan segala urusan puan.