Buku pink di klinik kk tapi nak sambung buku kk di klinik swasta

Salam, kalau sy dh buka buku pink kat kk tapi sy nak sambung checkup kat klinik swasta pakai buku kk boleh ke? sebab sy ada call satu klinik dia kata just sambung buku kk ja dan boleh ja nk bersalin di kerajaan atau swasta.

1 Balas

boleh . saya open swasta check up swasta pastu reg fpp putrajaya april 2023 .

2y ago

till bulan 4 dah full kalau putrajaya. kalau bulan 5 ke atas availble kot. bleh call hos putrajaya sis