baby demm dn selesema

nak tanya kalau bby diserang dmm mmg normal ke kalau dia asyik tido . kalau bangun pun dia akan menangis ? beri pendapat dulu mommy sekalian

1 Balas

Biasa baby akan meragam la sbb tak selesa .. Kalau dia selsema boleh sedut hingus dia ..

5y ago

Saya buat tepuk percution utk cairkan kahak .. Then buat wap bawang putih .. Rebus air dgn bawang putih .. Lepastu wapkan kat muka baby .. Jgn dekat sgt .. Nnt melecur plak .. Agak2 je supaya wap tu kena kt muka baby .. Sambil tepuk blkg baby .. Kalau tk yakin boleh google cara tepuk percution