Pergerakan Bayi

Hi mommies nak tanya, saya dh 2 hari letih asyik tido je. Normal ke kalau kita asyik tido baby dm perut pun tido gak? Sbb saya tak rasa movement dia 😭😭#firstbaby

2 Balas

kalau sy pula,masa jalan² tak rasa sgt baby gerak. bila nak rehat masa tu la dia wrestling kt dlm. nanti kira fkc kena tengok betul²

2y ago

Tulah, kalau jalan banyak mmg dia pun aktif. Kalau saya tido mmg susah nak kira FKC risau pulak 😖😖

ambil masa sejam atau 2 jam. perhatikan gerakan baby. baby sy aktif masa sy tido. kdg smpai tk blh tido.