Anak jatuh katil

Nak tanya, kalau anak jatuh katil, ada simptom muntah tu mcm mana ya? Muntah banyak ke luak? Anak saya 9 bulan jatuh katil, lepastu aktif mcm biasa, mkn minum semua okay cuma saya risau dia kerap luak susu and makanan dia. Maksudnya, setiap kali minum akan luak sikit. Kdg tu lepas 2 3 jam minum pun akan luak. Dia takde lebam ke bengkak cuma after jatuh tu dia pucat, lepastu mcm pening, dia terus tidur. Check doctor, ckp kepala takde apa. Risau part luak ni pula 😔

3 Balas

pantau 24jam. dlm masa 24jam kalau tiba2 anak demam mengejut dn suhu tinggi. muntah2. lembik tak bermaya direct jumpa doctor. if masih risau pergi ja klinik

Jumpa doc lagilah sis. Sbb dh muntah tu. Takut ada cedera dlm otak.

terus remove katil. tidur ats tilam je.