Jatuh Katil

Anak saya baru 6 bulan. Jatuh katil. Ada muntah sekali je. Dia minum susu n tidur okay je. apa perlu saya buat ea?

5 Balas

bila ada baby ni tidur di bwh dulu sis.bhaya kalau baby trgolek jatuh.better pegi hospital cek.sy tidur atas tilam je xpkai katil pun...

Sis ada tuam kt mna2 terhantuk ke dengan air suam2 kuku guna tuala atau puan Cpt2 pergi hospital bhya pula nanti sis

Alamak. Kalau ada muntah tu better check Dr. 6 bulan tu kepala pun lembut lagi

Kalau muntah lepas tu tak selera nak makan dan minum susu, better ke hospital

kalau dh demam bawa pergi hospital