luak/jeluak

hi mommies, nak tanya memang normal je baby luak, kadang dalam quantity sikit, kadang banyak hm risau sebab kadang ii dia luak sampai dia sendiri tersedak dengan luak dia 😔 dah sendawa pun masih luak lagi, tolong gaiss #pleasehelp #firstmom #firsttimemom

1 Balas

Dulu mase anak saye pun macamtuh sis. Lame lame die hilang sendiri tanpe saye buat pape. Ade yang cakap normal. Kalau saye consult dengan misi. Misi cakap mungkin cara penyusuan atau lekapan kurang betul. Cume kalau keterlaluan sampai keluar ikut hidung sekali, mungkin sis consult dengan misi.

6mo ago

alright sis, thank you ☺️