Tips bersalin

Nak tanya ibu2 yg bersalin hospital kerajaan sini mmg masa jahit takde bius apa2 ye? Mcm mana mommies semua tahan sakit kena jahit ye? Kalau sejam jahit tak siap2 tak menggigil pulak kaki nak menahan sakit 😅

23 Balas

sy kena jahit time xsdar sis,sb sy uri terlekat...depa usha bwa kuar uri,sy teramat2 letih sgt dan xmenahan sakitnya kena seluk msa nk bawa kuar uri tue xblh2...last minta bius,sedar2 dr bius ja smua dh siap termasuk jahitan tue...

2y ago

sy ada tgk video yg uri lekat mcm mana doktor keluarkan. dia seluk manual pakai tgn kan masuk habis korek dlm rahim tu. seram tgk. kalau xbius mmg seksa la nk menahan sakit