Mom to be

Nak tanya ibu² yg berpengalaman kt dlm ni sekiranya ubat asid folic habis kita kena mintak pihak KK ke mcm mana??

5 Balas

Aah pergi je kk. Sy haritu ubat habis, mintak suami je pergi mintak dekat kaunter kk sbb ofis sy agak jauh dari klinik. Ofis suami dekat dgn klinik.

First appointment kk akn bg lebih dari 30 biji if hbs next appointment dioarang akan topup lg ubat tu.

Boleh je Mintak... Free punnn.... Klo malas boleh je beli kat farmasi...

yee.. boleh mintak.. dah buat buku ke...

5y ago

Buku dah buat ..ok terima kasih sis😉😉

Kena minta kat kk. Jangan skip