Ubat tambah darah, asid folic

Haiii ibu² semua, sy nak tanya. Kalau makan ubat ni kena makan asid folic jgk ke?

Ubat tambah darah, asid folic
5 Balas

Kalau yg ni mmg dapat 4 serangkai tu, kena makan semua, kalau obimin ada yg kena makan dgn acid folic, kalau zincofer tak payah, skrg sya consume maltofer pun x payah acid folic😊

kalau iron tablet tu mmg kena mkn sekali dgn folic acid..sy masa anak 1st, misi bagi iron tablet, folic acid, vit c dgn b complex..yg 2nd ni je misi just bg zincofer..

nie mmg kena mkan sis..tu pihak kk bg ubat nie sekali dgn folic acid

yaa sis, kalau kata misi bagi dua tuh, dua2x kena makan,

1y ago

oo yeke? ok terima kasih awk 💕

ya