Susu

Nak tanya ibu2 start minum susu bila? kandungan berapa week?

36 Balas

Start tahu pregnant je. Loya2 dtg. Memang susu jadi kegemaran.😂 Sampai saya rasa saya ni budak kecik. Bangun2 je mintak husband bancuhkan susu.😅 Kadang2 minum susu biasa, kdg2 saya tukar ke susu yg lebih berkhasiat. Susu awal lembu atau Anmum

Suami trus belikan susu lepas scan perut (8week),tp ble berat badan naik banyak misi kt kk suruh stop minum susu,sbb susu tu bnyk gula,smpy la tengah tunggu hari ni sy xminum susu ape2 pn,,alhmdulillah smua ok je,, #susu similac #susuenfamama

Start Tau pregnant terus minum susu. Tapi saya memang minum susu walaupun sebelum pregnant. Sebab dh tua kalsium dh kurang 😊

Dpt thu pregnt smgt beli susu. Minum dlm 2minggu. Lps tu xminum da.. Xble masuk susu. So trpksa ambil vitamin obimin shja

Sy start tau pregnant trus cepat2 cari susu.. Tak mmpu beli susu mengandung, susu biasa pun minum jak 😊

Baru start minum 8 weeks. Minum susu everyday je. 😅 Sbb xtau lg susu ibu mgndung mna yg ssuai.

5y ago

Sy minum susu fernleaf yg full cream..sbb tu xde gula...

Lepas tau pregnant terus start minum. Sy minum susu hl je. Tu je boleh telan

td misi dtg rumah misi srh minum susu fresh milk jgn minum coklat takut hb low..

Dr awl preggy dh stat..tw je preggy trus minum susu tuk ibu preggy-frisomum

Start tahu pregnant dh boleh je minum susu. Saya minum fresh milk