Muka gatal..

Nak tanya ibu2 nya tgah pregnant, ada x mcm sya masuk 6 week muka sya sangat gatal. Sampai x tahan garu laa puas2 nya guna tangan. Last2 naik segala jerawat bagai. Breakout suda mukaa 🥺

2 Balas

mungkin puan boleh cuba pelembap muka yg boleh redakan kegatalan. cuba puan pergi farmasi mintak staf sana cadangkan produk yg sesuai. sy serasi dgn produk yg berasaskan oat, memang tak hilangkan breakout 100% tapi boleh la legakan gatal2. hormon kehamilan memang mcm tu.

Hormon la tu